Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)                                                                                                    

 

          

 

Global House Holistic

I pagt med naturen

 

 

Vejledning i personlig udvikling af det menneskelige potentiale

Formidling af sociokulturelt globalt velvære og bæredygtig sundhed

"Ligesom det voksende græs er menneskets karakter højere end intellektet"

 

Vil du have forfattet en artikel eller have hjælp til andet informationsmateriale så hjælper jeg gerne

Har du brug for en skribent på dansk eller andre sprog til emner såsom sundhed, livsstil og levevis eller tværkulturel forståelse så kontakt mig. Primære sprog: Dansk, Engelsk og Italiensk.

Priser aftales individuelt alt efter opgavens karakter.

Foredrag

Hvis dig og dit netværk, din forening eller din arbejdsplads vil bestille et foredrag om nogle af de emner som du ser på Global House Holistic eller har brug for hjælp til at arrangere en workshop eller et event i holistisk levevis, global bevidsthed , sociokulturelle myter og social ansvarlighed hjælper jeg dig gerne.

Skriv til mig om dine ønsker og spørgsmål om datoer og priser.

 

Holistisk Operatør - At arbejde på det sunde – kroppens økologi.

Som holistisk operatør beskæftiger jeg mig med global og menneskelig sundhed og udvikling. Jeg arbejder med raske mennesker eller raske sider af syge mennesker og den generelle udvikling af det menneskelige potentiale. 

Mange mennesker er præget af et stærkt pres fra et omliggende samfund hvad angår diverse trends og mytedannelser, som den enkelte person måske ikke føler glæde overfor.

De fleste mennesker har de bedste intentioner om at leve i harmoni, men nogle mennesker har svært ved at føle sig harmoniske fordi de mangler en generel glæde for det omkringliggende miljø. Det være sig at kunne trives blandt andre, kommunikere på en anderledes måde eller at kunne lære og forstå eller ændre kulturens krav på baggrund af en anderledes tænkende bevidsthed.

En holistisk operatør er ikke en terapeut, stiller ikke en diagnose og helbreder ikke fysisk eller psykisk sygdom.

Operatøren er en formidler og vejleder. En formidler af den personlige og globale trivsel.

Det grundlæggende for operatøren er at besidde en høj holistisk bevidsthed om den enkeltes kulturelle situation med fokus på arbejdet omkring menneskelig bevidsthed for at kunne guide personen i en positiv og bæredygtig retning.

Operatøren har en professionel holistisk tværfaglig tilgang der beskæftiger sig med et sociokulturelt globalt velvære, der handler udfra det enkelte individ eller kollektive gruppe og tilbyder værktøjer til fremme af menneskets egen bevidsthed og vækst.

 

Læs mere om mig og kontakt mig hvis du er interesseret i at høre mere.

 

hilsen Silvana Pellegrini Adam

 

Mihaly Csikszentmihalyi siger om optimaloplevelser "Et lykkeligt liv er en individuel skabelse, der ikke kan kopieres fra en opskrift".

 

 

    
 

 

 
Site Search:

search tipssitemap